Računalniški programi, svetovanje in posredništvo
Informatika Zaplatič s.p.

Izdelava spletnih strani  
F-Secure® izbran za najboljši protivohunski program

Trenutno je v svetu znanih več kot 150,000 računalniških virusov in njihovo število stalno raste, s tem pa postaja računalniška varnost vedno bolj pomembna tema. Finsko podjetje F-Secure® protivirusne rešitve razvija že od leta 1988, v Sloveniji pa je prisotnost od leta 1993. Najsodobnejše protivirusne in protivohunske zaščite F-Secure za podjetja in posameznike so prevedene tudi v slovenski jezik.

F-Secure Anti-Virus Client Security je namenjen zaščiti rečunalnikov v podjetjih in je pred kratkim prejel prestižno priznanje ameriške revije za poslovno rečunalništvo InfoWorld za najboljšo protivohunsko zaščito. Poleg protivirusnega programa z več pregledovalniki, požarnega zidu, preprečevanja vdorov in nadzora aplikacij omogoča tudi zaščito pred vohunskimi programi, omejevanjem sprememb in nastavitev računalnika. Program sproti pregleduje elektronsko pošto in spletni promet. Program podpira tudi Cisco NAC, ki onemogoča uporabo omrežja, če računalnik ni ustrezno zaščiten, ter samodejno vklopi dodatne nastavitve požarnega zidu, če se na primer prenosni računačnik uporablja izven podjetja. Pri reviji InfoWorld so testirali deset rešitev za centralno zaščito podjetij pred računalniškimi virusi in ostalimi škodljivimi programi. F-Secure Anti-Virus Client Security je uspešno ubranil testni računalnik pred vsemi grožnjami in za svoje zmožnosti je program prijel skupno oceno »odlično«.

Vedno bolj razširjen postaja tudi F-Secure Internet Security za posameznike. Po testiranju množice različnih rešitev je dokazano, da podjetje F-Secure ponuja najboljše rešitve.

Rešitve F-Secure uporabljajo in priporočajo tudi nekatere slovenske banke, od januarja 2006 pa so brezplačno na voljo tudi uporabnikom Amis_ADSL in kabelskega dostopa do interneta. Program F-Secure Internet Security je v celoti preveden v slovenščino. Uporabnikom je na voljo tudi brezplačna preizkusna verzija na spletnem naslovu http://www.f-secure.si.

V kolikor Vas zanima konkretnejša ponudba za celovito zagotavljanje varnostne politike na Vaših računalnikih, nas kontaktirajte.
POVEZAVE NA SPLETNE STRANI:
OSNOVNI PODATKI PODJETJA: Rač. programi, svetovanje in posredništvo
Nenad Zaplatič s.p.
Jesenice 4,
SI-8261 Jesenice na Dolenjskem

GSM: (386)41/796-545
FAX: (386)7/4957-207

Email: info@zaplatic.si
© 2003 - 2010 Informatika Nenad Zaplatič s.p.