Računalniški programi, svetovanje in posredništvo
Informatika Zaplatič s.p.

Izdelava spletnih strani  
Blagovna znamka Xerox

Dokument, opredelitev blagovne znamke Xerox

Informacije, ideje in znanja so ključnega pomena v vsaki organizaciji. Premikajo se v obliki dokumentov skozi zapletene, neskončne in hitre postopke. So ustvarjeni, kasneje natisnjeni, optično prebrani, arhivirani, iskani, dostopani in združevani – vseskozi v gibanju v fizični in v zadnjem času vedno bolj pogosto v digitalni obliki. To je življenjski cikel dokumenta.

Xeroxova dolga zgodovina je polna inovacij, v kateri so se usmerili v ustvarjanje tehnologij, ki vse to omogočajo. Še naprej se bodo usmerjeni v upravljanje njihove vedno večje kompleksnosti. Ne glede na to, ali se dokumenti le pretakajo skozi vaše poslovno okolje ali pa so del vaše osnovne dejavnosti, vam prisluhnejo in skupaj z vami iščemo rešitve, ki vam omogočajo lažje opravljanje dela. Ustvarjamo tehnologije in storitve, ki krepijo vse vidike vaše organizacije. Od upravljanja z dokumenti do personaliziranih rešitev delovnih procesov. Vse to delajo na do okolja odgovoren način. Ne glede na enostavnost ali kompleksnost izziva – v Xeroxu so zavezani iskanju odgovorov na vaše težave.

Xerox po več kot 40 letih z novo podobo

Xerox je leta 2008, po več kot štiridesetih letih, predstavil prvo temeljno spremembo svoje korporativne identitete. Prenovljena blagovna znamka je plod dvoletnih globalnih raziskav in bo predstavljala temelj vseh tržnih kampanj podjetja. Nova, sveža podoba podjetja predstavlja osredotočanje Xeroxa na inovativne ideje, izdelke in storitve, ki ustrezajo potrebam tako velikih kot malih podjetij, uporabnikov Xeroxovih rešitev.

70 let kserografije

Minilo je 70 let od izuma, ki je spremenil svet. Kserografija, metoda, ki jo je izumil Chester Carlson, je privedla do informacijske revolucije in danes predstavlja tehnološki temelj fotokopirnih strojev, laserskih tiskalnikov in digitalnih produkcijskih tiskalnikov. Ime je sestavljeno iz grških besed »xeros«, ki pomeni suh, in »graphein«, ki pomeni pisanje. Carlson je prvo ksenografsko sliko ustvaril leta 1938, njegov postopek pa je bil prvič uporabljen pri izdelavi črno-belih kopij na navadnem papirju dve desetletji pozneje, ko je podjetje Haloid Company (danes Xerox Corporation) predstavilo samodejni fotokopirni stroj Xerox 914. Družba Xerox se vse od tedaj osredotoča na novosti, ki jih vgrajuje v svoje številne izdelke, rešitve in storitve. Podjetje je lani globalno prejelo 584 patentov, kar je 5 odstotkov več kot leto prej.


S poslovnim partnerjem Xerox sodelujemo na podlagi prodajanja njihovih produktov in strokovnega svetovanja pri izbiri Xerox opreme ter svetovanje pri optimizaciji tiska, vzdrževanju in ugodnem financiranju tovrstne opreme.

Več o ponudbi XEROX na elektronskem naslovu info@zaplatic.si ali preko kontaktnega obrazca.
POVEZAVE NA SPLETNE STRANI:
OSNOVNI PODATKI PODJETJA: Rač. programi, svetovanje in posredništvo
Nenad Zaplatič s.p.
Jesenice 4,
SI-8261 Jesenice na Dolenjskem

GSM: (386)41/796-545
FAX: (386)7/4957-207

Email: info@zaplatic.si
© 2003 - 2010 Informatika Nenad Zaplatič s.p.